Selecteer een pagina

Snuffelschuurtje 2.0

Ruim 8 jaar geleden hadden we een idee.

We wilden een plek waar we spulletjes konden gaan verkopen voor het goede doel. De plek was snel gevonden. Ans Dieperink stelde haar schuurtje beschikbaar. Een locatie was gevonden! Ook was er al snel een enthousiast groepje mensen dat wel wilde helpen. En de spulletjes om te verkopen kwamen van alle kanten.

In juli 2012 werd het Snuffelschuurtje geopend. We zouden wel zien hoe het zou gaan lopen en hoe lang we ermee door zouden gaan…..

Al snel kwamen de eerste klanten. Naast een vaste groep, zagen we ook steeds weer nieuwe gezichten, waaronder vakantiegangers. Het was altijd gezellig. De koffie stond altijd klaar. In de winter kon het soms flink koud zijn en wisselden we elkaar af om weer op te warmen. In de lente en de zomer genoten we van de prachtige tuin van Ans.

We haalden prachtige bedragen op voor onze goede doelen.

8 jaar later moesten we door de corona crisis de deuren sluiten. Tijd om ons te bezinnen op de toekomst van het schuurtje.

We besloten verder te gaan in een andere vorm. De kleine vergaderzaal in de kerk werd de nieuwe plek voor het Snuffelschuurtje 2.0.

Zoals vanouds, zijn we iedere vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend. U kunt op dit tijdstip ook dameskleding komen inbrengen.

Wat ook niet is veranderd, is dat de gehele opbrengst naar goede doelen gaat: revalidatiewerk voor kinderen in Nigeria en de Hongerpot.

Wees welkom om een kijkje te komen nemen!

Snuffel rustig even rond!